Bejelentés


Piraut Védelemtechnikai KFT Frissítve 2011.11.16


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Minimum 6 fős , maximum 70 fős csoportok számára a hét bármelyik napján indítunk játékot!


  További infók az "Aktuális játékok leírása" menüpontban!

Várjuk szervezők jelentkezését! A kedvezményekről és jutalékokról, illetve a szerződés feltételiről érdeklődjenek e-mailben vagy telefonon.

Kiváló lehetőségeket biztosítunk bárkinek aki szeretné kipróbálni hogy milyen egy katona bőrében realisztikus fegyverekkel és felszerelésben az erdőben vagy épületben hajhászni az adrenalint „minden férfiben ott rejtőzik a harcos” nálunk lehetőséged van kiengedni azt a feszültséget amit a mindennapok felhalmoznak benned.

Játékaink szigorú szabályzásának köszönhetően nem nagyobb a sérülés esélye mint a biciklizésnek és nem képvisel több agressziót mint egy számítógépes játék. Ez egy szabadidős tevékenység amit felnőtt, intelligens emberek űznek az egész világon jó hangulatban és családias, baráti légkörben.


„Az airsoft játékosok nem képviselnek semmilyen katonai vagy félkatonai szervezetet, politikai, vallási, vagy etnikai csoportot. Az airsoft a paintballhoz hasonló, biztonságos, erőszakmentes szabadidősport, melyet törvénytisztelő állampolgárok százezrei űznek világszerte. Az airsoft nem kívánja a háborút, a fegyveres konfliktusokat dicsőíteni, nem a valóságot szimulálja, nem kiképzőeszköz - csupán egy játék. Az airsoft eszközök olyan országokban is szabadon birtokolhatók, ahol a legszigorúbb szabályozás alá esik a fegyvertartás.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Hírek
Bérletek kedvező áron!

Megkezdtük bérleteink árusítását! Várjuk olyanok jelentkezését akik szeretnének jutalék ellenében részt venni bérleteink értékesítésében. Több bérlet vásárlása esetén kedvezményes árakat biztosítunk partnereink számára. További információkért kérjük keressenek minket.

TISZTELT BÓNUSZ BRIGÁD KUPON TULAJDONOSOK!

A nagy érdeklődésre való tekintettel, szeretnénk megkérni minden Bónusz Brigádos kupon tulajdonosát, hogy jelentkezését legalább egy héttel elötte tegye meg, hogy mindenkinek biztosítani tudjuk a részvételét. A kapcsolatfelvétel menüpontban található elérhetőségeken keresztül érdeklődhet! Várjuk jelentkezését! Köszönjük!

tovább >>


Üdülési csekk elfogadóhelyé váltunk!

Szeretnénk mindenkit értesíteni hogy most már van lehetőség arra hogy Üdülési csekkel fizessenek nálunk.

tovább >>


Új fegyverek érkeztek!

Megérkeztek az új fegyverekink. További információk a Hírek menüpont alatt.

tovább >>


Folyamatban lévő beszerzések

Folyamatosan bővítjük eszközeink sorát. Reményeink szerint hamarosan vadonatúj AK47-es fegyverekkel egészül ki eszköztárunk és igyekszünk a védőfelszerelések készletét is frissíteni.

tovább >>Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!